Ford sopimus (osamaksurahoitus)

Ford Sopimus on osamaksupalvelukokonaisuus, jossa voit hankkia uuden, käytetyn henkilöauton tai hyötyajoneuvon omaksesi helposti budjetoitavalla, kiinteällä kuukausierällä. Ford Sopimus ei edellytä sinulta vakuuksia, koska sopimuksessa auto, uusi tai käytetty, toimii luoton vakuutena. Pankkeihin verrattuna palvelun saaminen on helppoa ja nopeaa!

Luottopäätös nopeasti

Osamaksusopimukseen voit lisäksi sisällyttää Ford Liikennekasko -vakuutuksen ja Ford Protect Käyttöturvan, joiden maksut sisällytetään Ford Sopimuksen kuukausierään. Kaikki autoiluun liittyvät kustannukset on helppo hoitaa ja suunnitella etukäteen.Oikein rakennettu Ford Sopimus mahdollistaa auton jälleenmyyntiarvon hallinnan. Rahoittamistilanteessa arvioit yhdessä myyjän kanssa todennäköisen vuotuisen ajomääräsi. Sopimuksesi suhteutetaan sopivan pituiseksi ajomäärän ja auton arvon alenemisen suhteen, käyttäen hyödyksi suurempaa viimeistä erää.

Palvelu on saatavissa suoraan ystävälliseltä Ford-jälleenmyyjältäsi. Luottopäätöksen saat välittömästi. Ford Sopimuksen avulla saat autorahoittamisen asiantuntemuksen avuksesi koko sopimuskautesi ajaksi. Ystävällinen palvelu, huolenpito asiakkaasta koko sopimuskauden ajan ja kyky kuunnella ovat Ford Creditille tärkeitä asioita. Jokainen rahoitussopimus on lupaus alan parhaasta palvelusta.

Ford-vakuutus

Ford Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi ja lisäksi merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille.

Ainutlaatuisen Ford Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Ifistä. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.

Lue lisää >> Ford-vakuutus

Ford Protect Käyttöturva

Uuden Fordin tehdastakuu on 3 vuotta / 100 000 km tai 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta ensirekisteröintipäivästä alkaen. 3 vuoden takuu voidaan laajentaa 5 vuoteen / 100 000 km tai 150 000 km asti. Tarvittavat korjaukset Ford Protect Käyttöturvan voimassaoloaikana suoritetaan missä tahansa valtuutetussa Ford-huollossa nopeasti ja vaivattomasti. Ford Sopimukseen liitettynä Ford Protect Käyttöturvan hinta sisällytetään sopimuksen kuukausierään.